Ugens bolig i Østbirk

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Stenagervej 52, 8752 Østbirk

EKSLUSIV KVALITETSVILLA MED HØJT TIL LOFTET
Glæd jer, for på Stenagervej 52 venter jer en nybygget kvalitetsvilla, som vil imponere med lækkert design, loft til kip, flot lysindfald og gennemtænkte detaljer. Her er intet overladt til tilfældighederne, og børnefamilien vil straks føle sig hjemme i rammerne af de 180 indbydende kvadratmeter. 

I falder hurtigt til i Østbirk, som er en perfekt base for jer med børn, og så placerer byen sig i pendlervenlig afstand til såvel Horsens som Aarhus. Jeres nye hjem ligger i den mest familievenlige kulisse af et lukket vænge med kort vej til både skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, indkøb og byens specialbutikker, så her kommer I ikke til at mangle noget, og det bliver nemt at få hverdagens kabale til at gå op.

Topmoderne etplansvilla
De gode oplevelser fortsætter hjemme i nr. 52, og førstehåndsindtrykket er helt i top, når I drejer ind i indkørslen, for I møder synet af en topmoderne etplansvilla, der helt tydeligt er opført i velvalgte materialer. Bilen kan køres i garagen, og herfra får I direkte adgang til husets bryggers - en skøn detalje, der i regnvejr tager jer tørskoede indenfor. 

Familielivet kunne næppe drømme om en mere indbydende kulisse, og her er plads til både hverdagshygge og festlige begivenheder!

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Østbirk