Spændende faste lærerstillinger på Østbirk skole pr. 1. august 2023

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Spændende faste lærerstillinger på Østbirk skole, (fuld- eller deltid) ønskes besat pr. 1. august 2023.

Vi søger to lærere til vores udskoling.
Den ene med en naturfaglig profil, primært med fokus på fysik/kemi, geografi, biologi og matematik…
Den anden med en humanistisk profil, primært med fokus på dansk, historie, engelsk… Derudover kan der, til begge stillinger, komme andre fag i spil. Til begge stillinger kan der også være mulige opgaver ifm. fx læse-skrive teknologi, herunder undervisning på vores Fine Reader forløb for ordblinde, teknologiforståelse, LEGO, valgfag eller andet, alt afhængig af hvilke kompetencer ansøgerne besidder.

På Østbirk Skole lægger vi vægt på, at du brænder for relationsarbejdet, elevernes læring og trivsel og børnenes udvikling både fagligt og socialt, samt at du er klar til at indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde på alle niveauer. Vi søger en medarbejder, der er i stand til at reflektere over egen praksis og som hele tiden er nysgerrig på at dygtiggøre sig.

Vi arbejder i professionelle læringsfællesskaber og har brug for en holdspiller, der ser samarbejdet som et vigtigt fundament for sit virke. Vi forventer at du har et positivt menneskesyn, ser muligheder fremfor begrænsninger og at du er i stand til at møde børn og forældre på en anerkendende måde. Vi arbejder med data af mange slags, så det vil være afgørende, at du ser dette som et vigtigt grundlag ift. at arbejde med pædagogiske og didaktiske indsatser.

Vi lægger vægt på, at du har et skarpt sigte på kerneopgaven, der handler om at øge elevernes trivsel, læring og personlig mestring. I den bestræbelse skal du brænde for relations-arbejdet, fællesskabende aktiviteter, klasseledelse, synlig læring, feedback og elevernes progression og du skal være i stand til at forene det at skabe høj trivsel hos eleverne med en læringskultur så alle udvikler sig og bliver så dygtige de kan.

Vi tilbyder dig et job med udviklingsmuligheder og muligheden for at sætte dit aftryk på Østbirk skoles fortsatte udvikling.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, ser vi gerne din ansøgning samt relevante bilag. Relevante bilag er: Eksamenspapirer fra din læreruddannelse og evt. efteruddannelse samt evt. udtalelser fra dine seneste ansættelser som lærer. 

Ansøgningsfrist er tirsdag den 13. juni, 2023, og der afholdes samtaler om eftermiddagen fredag den 16. juni, 2023.
Løn og arbejdsvilkår efter gældende overenskomst. 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder Morten Stokholm Hansen på tlf. 24665436 og pædagogisk leder Inge Kristensen 229328625. Der søges elektronisk via rekrutteringssystemet. 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Horsens Kommune, Skolegade 2, 8752 Østbirk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://horsens.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=fb63d686-f3d4-477e-9781-2f212746b8d9

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845450

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet