Søges: Engageret mellemtrinslærer til dygtiggørelse og trivsel

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Du vil blive en del af mellemtrinnet og samarbejde tæt med lærerne med det formål at skabe endnu bedre deltagelsesmuligheder og trivsel for alle børn.
I det arbejde skal dit grundsyn gerne være foreneligt med vores, og vi tror på, at børn gør det godt, hvis de kan, og vi forsøger at se børns adfærd og reaktioner som invitationer til at være nysgerrige på, hvad der ligger bag.

Du vil sammen med dine kolleger og afdelingslederen arbejde bredt i et forebyggende perspektiv, og du vil være tæt på særlige indsatser omkring klasser og elever på mellemtrinnet.
Du vil skulle deltage i fagene håndværk og design og der vil være uu-timer i stillingen. Vi arbejder ligeledes med projektdage hver fredag, hvor du også vil indgå i bemandingen, og der vil være timer i SFO`en.

På Østbirk Skole lægger vi vægt på, at du brænder for relations arbejdet, elevernes læring og trivsel og børnenes udvikling både fagligt og socialt, samt at du er klar til at indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde på alle niveauer. Vi søger en medarbejder, der er i stand til at reflektere over egen praksis og som hele tiden er nysgerrig på at dygtiggøre sig.

Vi arbejder i professionelle læringsfællesskaber og har brug for en holdspiller, der ser samarbejdet som et vigtigt fundament for sit virke. Vi forventer at du har et positivt menneskesyn, ser muligheder fremfor begrænsninger og at du er i stand til at møde børn og forældre på en anerkendende måde. Vi arbejder med data af mange slags, så det vil være afgørende, at du ser dette som et vigtigt grundlag ift. at arbejde med pædagogiske og didaktiske indsatser.

Vi tilbyder dig et job med udviklingsmuligheder og muligheden for at sætte dit aftryk på Østbirk skoles fortsatte udvikling.
Skolen ligger i Østbirk by, som har et aktivt erhvervsliv og der er gode fritidsaktiviteter og Multihal lige ved siden af skolen. Der er ca. 440 elever på skolen. Der er 2 spor på hver årgang fra 0.- 9. klasse med en god klassefordeling. Der er ca. 60 medarbejdere tilknyttet skole, sfo og administration. Medarbejderstaben består også at nogle faste tilkaldevikarer, som kender skolen og eleverne, det giver både genkendelighed og tryghed.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, ser vi gerne din ansøgning samt relevante bilag. Relevante bilag er: Eksamenspapirer fra din pædagoguddannelse og evt. efteruddannelse samt evt. udtalelser fra dine seneste ansættelser. 

Ansøgningsfrist er mandag den 3. juni kl. 23.59, og der afholdes samtaler om eftermiddagen torsdag den 6. juni.
Løn og arbejdsvilkår efter gældende overenskomst. 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til viceskoleleder Inge Kristensen på tlf. 29328625 eller til skoleleder Morten Stokholm Hansen på tlf. 24665436.
Der søges elektronisk via rekrutteringssystemet. 
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Horsens Kommune, Skolegade 2, 8752 Østbirk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051434

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet