Social, udadvendt og intelligent autist med komplekse traumer (og sort humor) søger støtteperson

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Center for Social Inklusion søger bostøtte, som er passioneret omkring at sætte sine relationskompetencer i spil

Tre gode grunde til at blive en del af holdet: 

 1. Din tilstedeværelse og din indsats gør en forskel for den borger, du skal støtte i eget hjem. Der er en afslappet atmosfære med plads til humor samtidig med, at borger er en god samarbejdspartner. 
 2. Du kommer til at køre en meget pink bil, hvis farve ville imponere selveste Barbie, når du og borger tager på indkøb, til ridning og hvad I ellers aftaler af aktiviteter. 
 3. Du støtter en borger, som på gode dage kan mange ting selv og som på dårlige dage sætter endnu større pris på dine evner til at være nærværende og yde omsorg. Du kommer til forøge din viden om autisme, traumer og dissociation, da borger gerne lærer fra sig. 

Ønskede kompetencer:

Du kommer til at yde 1:1 støtte til en autistisk kvinde sidst i 30’erne. Både borger og virksomhed prioriterer gode evner til ligeværdigt samarbejde samt nysgerrighed, åbenhed og ærlig kommunikation højt, så vi søger dig, der besidder disse egenskaber. 

Borger har komplekse traumer med en høj grad af dissociation, som kan betyde, at hun bliver ukontaktbar og ikke kan kommunikere med dig. I de situationer har hun brug for, at du låner hende dit rolige nervesystem, så hun kan bryde dissociationen. 

Vi ser det derfor som en fordel, at du er fortrolig med at støtte traumatiserede mennesker og opbygge trygge samarbejdsrelationer.

Er du fleksibel?

Som en følge af de komplekse traumer, er borger ikke i stand til at forholde sig til mange forskellige personer, der skal støtte hende, og teamet dækker derfor ind for hinanden ved sygdom og i forbindelse med ferier. 

Da indsatsen er tilrettelagt som 1:1 støtte, søger vi dig, der kan arbejde selvstændigt og ikke er bange for at kontakte dine kolleger eller leder, hvis du har brug for sparring. 

Vi har brug for dig, der formår at være personlig i samarbejdet og samtidig er i stand til at balancere på den hårfine grænse mellem personlig og privat. 

Vi kan tilbyde: 

 • En stilling i borgers eget hjem udenfor Randers i et lille fast team med stor frihed til at tilrettelægge indsatsen i samarbejde med borgeren. 
 • Lange vagter (kl. 7-23) som giver en standard arbejdsuge på 2-3 dage. 
 • Indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdsplanen. Hver medarbejder har én fast ugentlig arbejdsdag samt varierende weekendarbejde. 
 • Mulighed for supervision i teamet og individuelt samt teammøder efter behov. 

Din profil: 

 • Som person har du gode kommunikative evner og forstår at være direkte og ærlig. Du arbejder ud fra forudsætningen, at borger er ekspert på eget liv og forstår derfor vigtigheden af at støtte fremfor at styre.
 • Du er ikke bange for at begå fejl, men er i stand til at lære af dine fejl og tage det med et smil og konstruktiv dialog. 
 • Da borger har kat, ser du det som et plus, at du i løbet af din arbejdsdag bliver beriget med selskab af en lækker, norsk skovkat, der betyder rigtig meget for borger. 
 • Din sans for humor er veludviklet, da humor er en stor del af borgers personlighed, som også hjælper hende igennem svære situationer. 
 • Der er oftest meget stille og med dæmpet belysning i borgers bolig, da hun er meget sanseoverfølsom, så det er klart en fordel for dig, at du kan trives med det. 
 • Du er tålmodig og har forståelse for, at det tager lang tid for borger at kunne slappe af og føle sig tryg i dit selskab. 
 • Indsatsen foregår i et røg- og parfumefrit miljø, da borger lider af astma og allergier foruden svær sensorisk overfølsomhed. 

Arbejdstid:

Stillingen er i gennemsnit på 32 timer pr. uge, og der må påregnes arbejde en fredag, lørdag og søndag i løbet af fire uger. Disse planlægges i et fleksibelt samarbejde med dine kolleger, ligesom helligdage inkl. juleaften også fordeles indbyrdes i teamet. 

Løn efter kvalifikationer og dertil kommer pension og sundhedsforsikring. 

Har stillingen vakt din interesse, så send din ansøgning til direktør for Center for Social Inklusion Jesper Lienhøft via knappen "Ansøg dette job".

Har du spørgsmål, kan du kontakte Jesper på mobilnr. 81 61 88 10. 

Samtaler afholdes af borger og primær støtteperson i borgers hjem i 8920 Randers NV. 

Vi kalder løbende til samtale, så kontakt os allerede i dag. 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d6c34890)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Center for Social Inklusion, Sattrupvej, 8752 Østbirk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997810

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet