Samkørselsplads ved Horsens V holder flyttedag - Ny og større plads står klar

En ny og dobbelt så stor samkørselsplads står klar til pendlere på Bøgehøjvej i Horsens V. (Foto: Vejdirektoratet)
dato

Mandag den 27. maj kan trafikanter holde ind på en ny og dobbelt så stor samkørselsplads ved Bøgehøjvej ved motorvej E45 tæt på frakørsel <56a> Horsens V. Pladsen erstatter den eksisterende samkørselsplads ved Kærgårdsvej, der lukker samme dag.

Som en del af arbejdet med at udvide E45 Østjyske Motorvej bygger Vejdirektoratet en række nye samkørselspladser eller flytter de eksisterende for at gøre plads til et 3. spor på motorvejen.

Nu er turen kommet til den populære samkørselsplads ved frakørsel <56a> Horsens V, som flytter cirka 400 meter mod vest fra Kærgårdsvej til Bøgehøjvej. Det sker mandag den 27. maj.

Den nye plads er gjort færdig den seneste måned og er dobbelt så stor som den eksisterende.

”Vores entreprenør har arbejdet hurtigt, og den nye samkørselsplads står derfor klar før tid – til glæde for de mange pendlere, som ønsker at skifte bilen ud med grønnere transportformer på en del af rejsen. Udover de ekstra p-pladser er pladsen indrettet med handicappladser, cykelparkering samt kys-og-kør zone til samkørsel,” siger projektchef i Vejdirektoratet John Kjærsgaard.

Der vil være skilte, som henviser trafikanter fra den hidtidige samkørselsplads til den nye.

Når den gamle samkørselsplads på Kærgårdsvej er lukket vil den blive brugt som arbejdsareal, mens arbejdet med at udvide motorvejen står på. Vejdirektoratet minder om, at man husker at fjerne sin bil fra pladsen, inden den lukker.


Den eksisterende samkørselsplads i Horsens V flytter for at gøre plads til udvidelsen af E45 Østjyske Motorvej. (Foto: Vejdirektoratet)

Kilde: Vejdirektoratet
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.