Rekordmange i Horsens deltager i ”VI CYKLER TIL ARBEJDE”

Foto: Horsens Kommune.
dato

I maj måned vil næsten 1000 medarbejdere fra Horsens Kommune og lokale virksomheder deltage i Cyklistforbundets landsdækkende kampagne "VI CYKLER TIL ARBEJDE".

Dette er en markant stigning fra sidste år, hvor 358 medarbejdere deltog. Kampagnen, der er støttet af både kommunen og DI Sydøstjylland, har til formål at fremme cykelglæde, sunde fællesskaber på arbejdspladserne og klimavenlige transportvaner.

Borgmester Peter Sørensen og bestyrelsesleder i DI Sydøstjylland, Johannes Saugbjerg, er begge aktive deltagere og har opfordret lokale arbejdspladser til at deltage. De har også indført en intern dyst om, hvilken arbejdsplads der kan opnå flest cykeldage.

Udover de mange præmier, som Cyklistforbundet udlodder i forbindelse med kampagnen, har Horsens Kommune og DI Sydøstjylland tilføjet en ekstra bonus, hvor den lokale arbejdsplads, der har flest cykeldage, vinder billetter til Rock i Lunden.

Cykling er ikke kun godt for kroppen, det mindsker også antallet af sygedage og gør os mere produktive. Hvis vi cykler otte kilometer om dagen, sparer vi mere end 450 kilo CO2 om året.


https://horsens.dk/omhorsenskommune/presse/pressemeddelelser/rekordmangeihorsensdeltageri-vicyklertilarbejde
Kilde: Horsens Kommune