Lærer med humanistisk profil søges til indskolingen på Østbirk Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en lærer med en humanistisk profil til indskolingen. Primært i fagene dansk og engelsk, men også gerne andre fag som kristendom og idræt. Kan du noget indenfor musik vil det være rigtig fint, men ikke et krav. Der vil i stillingen være nogle ekstra resursetimer med det formål at understøtte den faglige læsning i indskolingen. Dette koordineres i tæt samarbejde med afdelingslederen og læsevejlederen.

På Østbirk Skole lægger vi vægt på, at du brænder for relations arbejdet, elevernes læring og trivsel og børnenes udvikling både fagligt og socialt, samt at du er klar til at indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde på alle niveauer. Vi søger en medarbejder, der er i stand til at reflektere over egen praksis og som hele tiden er nysgerrig på at dygtiggøre sig.

Vi arbejder i professionelle læringsfællesskaber og har brug for en holdspiller, der ser samarbejdet som et vigtigt fundament for sit virke. Vi forventer at du har et positivt menneskesyn, ser muligheder fremfor begrænsninger og at du er i stand til at møde børn og forældre på en anerkendende måde. Vi arbejder med data af mange slags, så det vil være afgørende, at du ser dette som et vigtigt grundlag ift. at arbejde med pædagogiske og didaktiske indsatser.

Vi lægger vægt på, at du har et skarpt sigte på kerneopgaven, der handler om at øge elevernes trivsel, læring og personlig mestring. I den bestræbelse skal du brænde for at skabe deltagelsesmuligheder for alle, fællesskabende aktiviteter, klasseledelse, synlig læring, feedback og elevernes progression og du skal være i stand til at forene det at skabe høj trivsel hos eleverne med en læringskultur så alle udvikler sig og bliver så dygtige de kan.

Vi tilbyder dig et job med udviklingsmuligheder og muligheden for at sætte dit aftryk på Østbirk skoles fortsatte udvikling.
Skolen ligger i Østbirk by, som har et aktivt erhvervsliv og der er gode fritidsaktiviteter og Multihal lige ved siden af skolen. Der er ca. 440 elever på skolen. Der er 2 spor på hver årgang fra 0.- 9. klasse med en god klassefordeling. Der er ca. 60 medarbejdere tilknyttet skole, sfo og administration. Medarbejderstaben består også at nogle faste tilkaldevikarer, som kender skolen og eleverne, det giver både genkendelighed og tryghed.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, ser vi gerne din ansøgning samt relevante bilag. Relevante bilag er: Eksamenspapirer fra din læreruddannelse og evt. efteruddannelse samt evt. udtalelser fra dine seneste ansættelser som lærer. 

Ansøgningsfrist er mandag den 3. juni kl. 23.59, og der afholdes samtaler om eftermiddagen torsdag den 6. juni.
Løn og arbejdsvilkår efter gældende overenskomst. 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Mathilde Bruun Edvardsen på tlf. 24436031 eller til skoleleder Morten Stokholm Hansen på tlf. 24665436.
Der søges elektronisk via rekrutteringssystemet. 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Horsens Kommune, Skolegade 2, 8752 Østbirk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051378

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet