Horsens-virksomhed i gearskifte: Ansætter otte nye medarbejdere på samme tid og overtager del af serviceforretning

På billedet ses seks af de nye medarbejdere, der alle havde første arbejdsdag den 1. maj. (Foto: Multicheck)
dato

Multicheck styrker serviceafdelingen og ansætter både ny servicechef og syv nye medarbejdere per 1. maj. De syv teknikere kommer fra en anden Horsens-virksomhed, FH Automation, hvis serviceafdeling Multicheck har købt en del af.

Der er gang i den hos Horsens-virksomheden Multicheck A/S.

Virksomheden har for nylig bygget og overtaget et helt nyt domicil på 2.200 m2 i Business Park Bygholm i den vestlige del af Horsens og nu udvider Multicheck sin serviceafdeling med otte mand på samme tid, idet virksomheden køber dele af en anden Horsens-virksomhed FH Automations serviceafdeling – nærmere bestemt den del af FH Automations forretning, der omfatter maskinflytning og industriservice.

Overtagelsen sker per 1. maj, som samtidig bliver første arbejdsdag hos Multicheck A/S for de otte medarbejdere.

”Vi har store ambitioner her hos Multicheck, og vi skal vækste betragteligt i de kommende år. Ikke bare i Danmark, men også i Norge og Sverige. Overtagelsen af dele af FH Automations serviceafdeling var en mulighed, der opstod, og som strategisk også giver god mening for os,” siger ejer og administrerende direktør i Multicheck A/S, Lars Kramer.

Ny servicechef
Ny mand i spidsen for Multichecks voksende serviceafdeling bliver Peter Frost-Larsen, der tiltræder som servicechef per 1. maj.

Han kommer fra en tilsvarende stilling hos netop FH Automation og kan altså se frem til at få følgeskab af en række kolleger fra FH Automation i sin nye stilling.

"Jeg er imponeret over, hvor godt Multichecks serviceafdeling fungerer i dag. Og jeg er fast besluttet på at være med til at vækste den endnu mere og skabe endnu større succes for vores kunder,” siger Peter Frost-Larsen.

Med ansættelsen af Peter Frost-Larsen og de syv øvrige nye medarbejdere beskæftiger Multicheck totalt 42 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge. Heraf er de 21 ansat i den danske serviceorganisation.

Nye kompetencer til organisationen
Som en del af handlen med FH Automation overtager Multicheck A/S et konkret projekt, der skal løbe frem til efteråret.

”De dygtige medarbejdere, vi nu overtager fra FH Automation, har stor erfaring med installation og vedligehold af et bredt udsnit af udstyr til produktionslinjer, så de vil også tilføre vores organisation nogle nye kompetencer,” siger Lars Kramer.

I forbindelse med ansættelsen af Peter Frost-Larsen tiltræder Multichecks hidtidige servicechef, Jesper Weihrauch, i en nyoprettet stilling som cheftekniker.

Multicheck blev stiftet i år 2000 og er siden blevet en markedsførende leverandør af røntgen- og x-ray-udstyr, metaldetektorer, checkvejere og mærkningsudstyr til primært fødevare- og pharmaindustrien. Multichecks produktportfølje blev senest udvidet med Borncuts Portion Cutter-serie til procesindustrien.

Kilde: Multicheck A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.