Flere upcomers får chancen for at accelerere iværksætterkarrieren

Mirela Pascari er bygningskonstruktør og iværksætter af Sculpted Flames, hvor hun producerer og sælger sine egne håndlavede lys.
dato

Iværksætterbutikken Upcomers åbner igen i Horsens, hvilket giver nye iværksættere mulighed for gratis at teste butikslivet og udvikle deres forretning.

Mirela Pascari, bygningskonstruktør og iværksætter af Sculpted Flames, er en af de oprindelige deltagere og ser frem til at fortsætte i butiksfællesskabet. Hun fremhæver, at Upcomers har givet hende en unik mulighed for at lære sine kunder bedre at kende og teste nye produkter hurtigt.

Mirela Pascari understreger vigtigheden af samarbejde blandt iværksætterne i butikken. De hjælper hinanden med vagtplaner, træffer fælles beslutninger og sikrer god kundeservice. Centerdirektør i Bytorv Horsens, Anette Vestergaard, glæder sig over at kunne tilbyde iværksættere en unik mulighed for at få erfaring med at drive en fysisk butik i trygge rammer.

Upcomers åbner 1. oktober 2024, hvis 6-8 iværksættere tilmelder sig. Deltagerne får gratis lejemål, mentorkorps, markedsføring og butiksinventar. Interesserede kan kontakte Casper Johansen fra Business Horsens for mere information.


https://horsens.dk/omhorsenskommune/presse/pressemeddelelser/flereupcomersfaarchancenforataccelerereivaerksaetterkarrieren
Kilde: Horsens Kommune